La Concordia disputarà la primera jornada de la Segona Divisió el cap de setmana del 25 i 26 de setembre

0
67

El CD La Concordia iniciarà la Segona Divisió el cap de setmana del 25 i 26 de setembre. Segons ha publicat la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF), la primera jornada de la segona categoria estatal de futbol sala femení tindrà lloc l’últim cap de setmana de setembre. De fet, l’equip llagostenc ja preveia començar la pretemporada a finals d’agost per planificar un mínim de quatre setmanes fins a l’inici de la lliga regular.

La fase regular tindrà lloc fins al 28 i 29 de maig i després es disputaran els play off d’ascens, que constarà de tres eliminatòries. A més, la primera ronda de la Copa de la Reina, que disputarà l’equip llagostenc, es jugarà el cap de setmana del 20 i 21 de novembre.

Publicitat