Dimarts, 06 juny 2023
21.1 C
La Llagosta

El Consistori està portant a terme treballs de manteniment a l’Escola Safa

L’Ajuntament de la Llagosta està realitzant durant aquestes setmanes millores a l’Escola Safa. Les actuacions s’estan portant a terme tant a la zona d’infantil com de primària.

A la zona d’infantil s’està arranjant i pintant diverses aules i passadisos que tenien les parets força deteriorades. En aquest cas, els treballs els està realitzant la Brigada Municipal d’Obres. A Primària s’estan pintant tots els passadissos del dos pavellons de la zona. Aquests treballs s’han encarregat a una empresa externa.

A la resta d’escoles públiques de la nostra localitat, durant aquest estiu es faran petites reparacions, ja que l’Escola Joan Maragall és força nova i només precisa actuacions de manteniment i a l’Escola Les Planes s’han estat realitzant reparacions al llarg del curs escolar.

Publicitat

Publicitat

Més notícies