Antonio García anirà als Jocs Olímpics de Tòquio

0
132
JL Recio / RFEBM


“És un somni fet realitat. De sempre m’havien preguntat que quin era un dels meus somnis, anar a uns Jocs Olímpics”. Ho diu Antonio García Robledo, que avui dilluns ha entrat en la llista definitiva de 16 jugadors que aniran als Jocs Olímpics de Tòquio amb la selecció espanyola. El seleccionador Jordi Ribera ha confiat en l’esportista llagostenc per formar part de la llista decisiva del combinat estatal després de superar dues fases de preparació.

Antonio García havia completat aquesta temporada una campanya per emmarcar amb el BM Granollers, que li va permetre tornar a la selecció espanyola després de cinc anys. Amb la selecció espanyola ha disputat quatre compromisos i el llagostenc ha anat de menys a més. “La primera convocatòria va ser inesperada, ja no pensava que tornaria a la selecció. Em va fer molta il·lusió i en cada entrenament i partit he anat a més. Ho he donat tot per complir un dels meus somnis”, explica Antonio García Robledo, que als seus 37 anys viu una segona joventut. De fet, en l’últim compromís de preparació contra Portugal, el llagostenc va ser el màxim anotador de l’amistós amb cinc dianes. “Cada dia que passava em trobava molt millor”, diu.

Espanya lluitarà per la quarta medalla olímpica després de sumar tres bronzes els anys 1996, 2000 i 2008. El combinat estatal estarà en el grup A i tindrà com a rivals Noruega, França, Alemanya, Brasil i Argentina. Els quatre primers classificats passaran als quarts de final. “Hi ha dos grups i el nostre és el més fort. Ja al primer partit juguem contra Alemanya, així que començarem forts. L’objectiu és lluitar per les medalles, treballem per això”, assenyala García Robledo, que ja sap què és guanyar amb Espanya perquè va guanyar l’or del Mundial del 2013; i a l’Europeu una plata (2016) i un bronze (2014). “Ja tinc a la maleta la bandera de la Llagosta, és un orgull ser el primer llagostenc en una cita olímpica”, adverteix.

Espanya viatjarà aquesta setmana al Japó per començar els Jocs Olímpics de Tòquio, a partir del 23 de juliol.

Publicitat