Isidro Monràs, nou president del FS Unión Llagostense

0
206

Isidro Monràs, de 30 anys i veí de la Llagosta, és el nou president del FS Unión Llagostense després de ser l’única candidatura que s’hi va presentar a les eleccions del club llagostenc. Monràs feia l’última temporada la tasca d’entrenador de la base del club i anteriorment havia estat jugador del sènior A i del sènior B, a les lligues territorials de la Federació Catalana de Futbol Sala.

El llagostenc assoleix la direcció de l’entitat llagostenca amb la intenció de continuar la feina feta en els últims dotze anys de Javier Castañeda. De fet, Castañeda seguirà com a directiu del club com a secretari, tot i anunciar que no es presentaria a la reelecció, però no havia descartat mantenir el vincle amb l’entitat. “Amb la nova junta directiva que tenim s’ha format un bon equip i tots estem qualificats. Tots som membres del club des de fa molts anys i intentarem continuar la línia de Castañeda”, explica Isidre Monràs, que admet que la nova directiva treballa per canviar de federació la base, és a dir, passar de la Federació Catalana de Futbol Sala a la Federació Catalana de Futbol, on havia estat el club llagostenc als seus inicis fa ja una dècada. “Amb el primer i segon equip hem de parlar amb els entrenadors i jugadors per si podem canviar de federació, veurem què fem amb els dos conjunts amateurs”, indica el nou president, que admet que David Díaz seguirà com a tècnic del primer equip. El club preveu comptar la pròxima temporada amb un infantil, dos cadets i dos juvenils, tot i que no descarta ampliar la base amb més conjunts de formació.

La directiva d’Isidre Monràs estarà formada pel vicepresident Óscar Cubero, el secretari Javier Castañeda, el tresorer Óscar Álvarez i com a vocals hi haurà José Antonio Garcia, Adrià Muñido i Daniel Muñido, que aquest darrer també serà el coordinador de la base.

Publicitat