La Concordia es reforça de cara a la propera temporada

0
129

El CD La Concordia s’ha quedat aquest any a les portes de l’ascens a la Primera Divisió espanyola de futbol sala. La Concordia ha lluitat aquesta temporada per l’ascens després de completar dues fases regulars que li va permetre disputar el play-off d’ascens. En la primera eliminatòria, la Concordia va guanyar contra el Feme Castellón (1-2), però en la segona ronda no va poder amb el Joventut d’Elx (6-0), que li va privar de disputar el partit decisiu per l’ascens.

La pròxima temporada l’equip llagostenc vol lluitar pel campionat de la Segona Divisió i ha incorporat tres jugadores de qualitat: Marina Flor i Kautar Azdaou, de l’Eixample, i Claudia Navio, de l’AECS L’Hospitalet. A més, s’ha renovat a Mònica Utrilla, Júlia Sanz, Sonia Blanco, Paula Jiménez, Leyre Granero, Naiara Moreno, Paula Pérez, Laura Botifoll, Mercè Portabella i Marta Coll. No continuen Marta Villagrasa, Sandra Navarro i Paula Hita. “Tenim una jugadora més, que caldrà esperar per veure si es queda amb nosaltres. Tenim una plantilla per aspirar al títol de la lliga”, explica el director esportiu, Iván Beas. La Concordia preveu començar la pretemporada el 23 d’agost.

Javier Ruiz renovat

“Les noies han fet una temporada excepcional i a Elx vam competir amb tan sols dos canvis. La temporada se’ns ha fet llarga, també per la Covid. La pròxima temporada intentarem tenir una plantilla de 13 o 14 jugadores”, explica el tècnic Javier Ruiz, que ha renovat una temporada més: “estic en un lloc que em sento bé, apreciat, tot i que sempre hi poden haver problemes, però som un grup de bona gent i això és fonamental. Estic en un club al costat de casa i, per a mi, la Concordia és el millor club del món”.

Publicitat