Divendres, 26 abril 2024
15.2 C
La Llagosta

Doble victòria del CB Mollet al Torneig Vila La Llagosta de bàsquet


Els equips sub-25 i júnior del CB Mollet, i el mini del CB Santa Perpètua, han estat els guanyadors de la 3a edició del Torneig Vila La Llagosta, que va organitzar el CB La Llagosta 2017 el cap de setmana. Les categories sub-25 i júnior es van disputar en un format de triangular.

El campionat va començar dissabte al Complex Esportiu Municipal El Turó amb la categoria d’escola, que va consistir en un partit de l’escoleta llagostenca, que va perdre contra el mini del CB Santa Perpètua. Tot seguit, es va disputar la categoria júnior, amb un clar triomf del CB Mollet, en segon lloc va quedar l’infantil del CB Mollet i en tercer, l’equip llagostenc. Pel que fa a diumenge, va ser el torn del sub-25 al Pavelló Antonio García Robledo. El CB Mollet va tornar a imposar-se als dos partits, mentre que el CB la Llagosta va ser segon després de guanyar contra el CB Parets, que va ser tercer.

En les categories sub-25 i júnior es va celebrar un campionat de triples, que van guanyar dos jugadors del CB la Llagosta 2017. En categoria sub-25 va ser Raúl Montes i en júnior, José Álvaro.

Publicitat

Publicitat

Més notícies