Dijous, 25 abril 2024
13.6 C
La Llagosta

Antonio García, millor lateral esquerra de la lliga d’Asobal

El llagostenc Antonio García Robledo és el millor lateral esquerra de la lliga d’Asobal de la temporada 2020-2021, segons ha publicat la mateixa Liga Sacyr Asobal. El jugador del Fraikin Granollers ha estat inclòs dins l’equip ideal de la lliga d’handbol espanyola.

L’esportista de la nostra localitat aconsegueix aquesta fita per tercera vegada en la seva trajectòria esportiva. Les altres dues van ser la temporada 2010-2011, també a les files del Granollers, i el curs 2011-2012, a l’Ademar de Lleó. Aquesta temporada, el llagostenc viu una segona joventut i ha estat el jugador més valuós del Granollers amb un total de 168 gols, sent el màxim anotador de l’equip del Palau d’Esports.

Nova convocatòria amb Espanya

El llagostenc Antonio García Robledo ha estat novament convocat amb Espanya per completar la segona fase de la preparació dels Jocs Olímpics. El lateral esquerre ha entrat en la segona llista del seleccionador Jordi Robera, que està formada per 18 jugadors. Espanya es concentra novament a Pontevedra per disputar dos partits contra Portugal, el 8 de juliol a Caminha i el 10 de juliol a Vigo. Posteriorment, Espanya comunicarà la llista definitiva de 14 jugadors que disputaran els Jocs Olímpics de Tòquio. Antonio García Robledo va completar fa uns dies la primera fase d’entrenaments amb la disputa de dos partits, on el llagostenc va marcar tres gols.

Publicitat

Publicitat

Més notícies