Dijous, 25 abril 2024
12.3 C

Álex Pacheco guanya la Copa Catalana júnior de futbol americà amb el Barberà Rookies

El llagostenc Álex Pacheco ha guanyat la Copa Catalana júnior de futbol americà amb el Barberà Rookies, per 0 a 22 contra el Bocs d’Argentona. L’equip vallesà, amb l’esportista de la nostra localitat, va imposar-se en la final catalana que va tenir lloc a finals de juny i ho va fer amb força claredat. De fet, la clara victòria va ser tota una sorpresa perquè són els dos equips més potents de la categoria júnior de futbol americà. La final va acabar amb una clara acció amb el llagostenc Álex Pacheco com a protagonista perquè facilitava en una acció l’anotació d’Eric Gracia, que feia el definitiu 0 a 22 en l’últim minut del compromís.