Dimarts, 16 abril 2024
17.3 C

Se suspèn el partit del FS Unión Llagostense contra el Padre Damián per una picabaralla

El FS Unión Llagostense no va acabar l’últim partit de la temporada perquè l’àrbitre va suspendre el joc quan faltaven cinc minuts per acabar el compromís a la pista del Padre Damián. Una picabaralla entre dos jugadors va provocar la suspensió del duel quan els locals guanyaven, per 6 a 2. Segons explica l’entrenador del FS Unión Llagostense, David Díaz, la picabaralla va començar amb unes empentes, que va acabar amb diverses expulsions. L’àrbitre va reunir els dos entrenadors i van acordar conjuntament suspendre el partit perquè no hi havia res en joc.

El FS Unión Llagostense ocupa el quart lloc amb 13 punts i està pendent de disputar un duel ajornat a la pista de l’Olímpic Argentona, tot i que des del club s’informa que podria ser que no es disputés perquè cap dels dos equips s’hi juguen res i la temporada ja s’ha acabat. El campió de la fase pel títol ha estat l’Escola Betània Patmos, que ha acabat amb 25 punts.