El Pícaro Teatro estrena aquest cap de setmana la seva obra A dos metros de ti, cielo

0
82

El grup llagostenc El Pícaro Teatro torna aquest cap de setmana als escenaris. La companyia representarà una nova obra de producció pròpia que porta per títol A dos metros de ti, cielo, una visió molt particular d’aquest temps de pandèmia.

El Pícaro Teatro farà dues representacions al Centre Cultural de la Llagosta, una dissabte a les 19 h i l’altre diumenge a la mateix horari. Les entrades es poden reservar al web www.culturacotidiana.com. El sistema de pagament serà de taquilla inversa, es pagarà al sortir de l’obra el que es consideri.

A dos metros de ti, cielo és un espectacle d’esquetxos sobre el distanciament social, sorgit del fet de no poder-nos apropar els uns als altres en aquest temps de pandèmia. El grup presenta l’obra com un espectacle amb poques paraules en el que l’important és estar units, o no.

El grup de teatre de la nostra localitat no trepitjava l’escenari del Centre Cultural des de març de 2019, quan va representar Teatanic. L’estat d’alarma va agafar a la companyia a punt d’estrenar un altre muntatge El silencio y los borregos, obra escrita i dirigida pel llagostenc Carlos Lupe. Projecte que ha quedat aparcat.

El Pícaro Teatro es va crear l’any 2016, quan es va estrenar amb l’obra La tienda de los suicidas. Després va arribar Un funeral de muerte, Este oeste i Teatanic.

Publicitat