Javier Ruiz continua a la banqueta del CD La Concordia

0
180

Javier Ruiz complirà la seva quarta temporada a la banqueta del CD La Concordia, i la tercera de consecutiva. L’entrenador i el club han arribat a un acord per continuar el projecte que es va iniciar el curs 2019-2020 i que enguany es va quedar a les portes de l’ascens a la Primera Divisió espanyola, que és la màxima categoria estatal de futbol sala.

La Concordia ha lluitat aquesta temporada per l’ascens després de completar dues fases regulars d’èxit, que va permetre a les llagostenques disputar el play off d’ascens. En la primera eliminatòria, la Concordia va guanyar contra el Feme Castellón, però en la segona ronda no va poder amb el Joventut d’Elx, que li va privar de disputar el partit decisiu per l’ascens. “Les noies han fet una temporada excepcional i a Elx vam competir amb tan sols dos canvis. La temporada se’ns ha fet llarga, també per tot allò que hem hagut de superar com tots i totes, l’afectació de la Covid. La pròxima temporada intentarem tenir una plantilla de 13 o 14 jugadores”, explica el tècnic Javier Ruiz, que està molt content de renovar: “Estic en un lloc que em sento bé, apreciat, tot i que sempre hi poden haver problemes, però som un grup de bona gent i això és fonamental. Estic en un club al costat de casa i per a mi, la Concordia és el millor club del món”.

Javier Ruiz va dirigir per primer cop la Concordia la temporada 2017-2018, que va acabar amb un subcampionat de la Segona Divisió i la Copa Catalana. Després d’una temporada sense entrenar, va tornar a l’equip llagostenc el curs 2019-2020. Des d’aleshores ha estat l’entrenador llagostenc, que en totes dues campanyes s’ha vist afectat l’activitat per l’afectació de la Covid. L’objectiu per a la temporada 2021-2022 serà tornar a lluitar per l’ascens a la Primera Divisió.

Publicitat