El FS Unión Llagostense convoca eleccions i Javier Castañeda no serà candidat

0
129

El FS Unión Llagostense ha convocat eleccions pel cap de setmana del 10 i 11 de juliol i per primer cop els comicis electorals acabaran amb un nou president perquè Javier Castañeda, que és el seu fundador, ha decidit no presentar-se. El llagostenc va fundar el club el 5 de juliol del 2009 i sis anys després renovava el seu mandat, com a màxim responsable. Després de 12 anys al capdavant de l’entitat, Castañeda ha decidit donar una passa al costat i deixar que altres persones agafin el seu relleu.

Javier Castañeda ha fet un comunicat avui dilluns a les xarxes socials del club explicant les raons del seu comiat com a president després de 12 anys, tot i que apunta que ha estat per un esgotament psicològic. “Crec que és el moment de fer un canvi generacional, però no a la pista, és en l’àmbit institucional. Crec que ho he donat tot i, possiblement, si al primer any de la creació del club algú m’hagués dit que tindríem futbol sala base, li hauria dit que estava boig. No només això, hem mantingut la base i l’hem feta créixer, una cosa molt complicada avui dia”, exposa Javier Castañeda, que també ha fet balanç dels 12 anys: “tinc molts records feliços i altres tristos, però em quedo amb el millor i amb la gran família que hem format. A més, dels títols guanyats, que no han estat cap casualitat; tot el contrari, fruit del treball de tots els entrenadors i delegats”.

Amb la marxa de Javier Castañeda, el club obre un procés electoral i els candidats podran presentar-se fins al 5 de juliol. En cas que hi hagi més d’un, la junta electoral del club celebrarà les eleccions a la presidència el 10 o l’11 de juliol.

Publicitat