El CB La Llagosta 2017 acaba al segon lloc de la Territorial B

0
95
Fotografia: Facebook Club Bàsquet La Llagosta 2017.


El CB la Llagosta 2017 ha acabat al segon lloc de la Territorial B sub-25, tot i que aspirava al primer lloc. Els llagostencs arribaven a l’última jornada de la temporada amb l’objectiu de guanyar el Cabrera i recuperar el primer lloc, però la derrota diumenge a la pista dels maresmencs ho feia impossible. La Llagosta va perdre 86 a 49 i es quedava sense cap opció d’aspirar al primer lloc.

La Llagosta, que enguany ha pogut muntar un sènior sub-25, és segona amb sis victòries i quatre derrotes, empatada amb el tercer, el Sant Ignasi. Pel que fa el Cabrera, ha quedat al primer lloc amb vuit victòries. L’objectiu del club és donar continuïtat a l’equip sub-25 per a la pròxima temporada.

Publicitat