Avui han començat les activitats del Dia de l’Orgull LGTBI+ amb una pintada simbòlica

0
136

Un grup de joves ha participat aquest matí en la pintada de passos de vianants simbòlics amb els colors arc iris que identifiquen la lluita del col·lectiu LGTBI+. Avui s’han pintat dos passos al passeig del Pintor Sert, un a l’alçada del carrer de l’Estació i l’altre a la del carrer de Carmen Amaya.

Aquesta activitat és la primera de la programació que ha preparat l’Ajuntament per celebrar el Dia Internacional de l’Orgull LGTBI+. Durant els propers dies estan previstes altres accions. Del 25 al 30 de juny, estarà penjada al balcó de l’Ajuntament la pancarta «La Llagosta orgullosa» i el dilluns 28, estarà hissada durant tot el dia la bandera irisada als pals de l’Ajuntament. Durant aquest dia, també es farà una campanya informativa entre el personal municipal sobre el deure d’intervenció del personal de les administracions públiques catalanes per fer efectiu l’abordatge de l’homofòbia, la bifòbia i la transfòbia a Catalunya.

Durant la setmana del 28 de juny, a l’Instagram de Joventut, s’anirà compartint materials, eines i recursos relacionats amb la lluita i visibilització del col·lectiu LGTBI+.

La darrera activitat programada tindrà lloc el 15 de juliol. Es tracta d’un cinefòrum que es presenta sota el titol de Gènere(m). Es debatrà sobre pel·lícules i produccions cinematogràfiques que d’alguna manera tracten el gènere i el col·lectiu LGTBI+. El cinefòrum començarà a les 20 h i no cal inscripció prèvia. L’activitat compta amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Publicitat