El FS Unión Llagostense cau a casa (2-5) amb el Prat

0
86

El primer equip del Fútbol Sala Unión Llagostense ha perdut aquesta tarda per 2 a 5 amb el Fútbol Sala Prat Bar Terraza Alcalá. Els llagostencs s’han avançat amb un gol d’Edgar al minut 12, però els visitants han empatat pocs segons després. Abans del descans, Alberto ha fet una bona intervenció per evitar l’1 a 2.

La segona part ha començat amb una ocasió molt clara del Prat i amb l’1 a 2. Al minut 3, Kevin ha empatat amb un xut llunyà i col·locat. Els visitants han sentenciat el partit amb dues jugades de contracop que han acabat amb el 2 a 3 i el 2 a 4 als minuts 9 i 10.

A partir d’aquí, els llagostencs han buscat el gol i han gaudit de moltes ocasions. Gerard ha protagonitzat diverses accions; la més clara un xut al travesser al minut 14. Edi, Marc i Edgar també han estat a punt de marcar. El Prat ha aprofitat una errada defensiva dels locals per fer el 2 a 5.

El proper cap de setmana, els llagostencs jugaran a la pista del Padre Damián en partit corresponent a la darrera jornada de lliga.

Publicitat