Sergio Valero, nou president del Joventut Handbol

0
136

Sergio Valero és el nou president del Joventut Handbol La Llagosta després d’haver estat l’única candidatura que s’hi havia presentat al procés electoral del club. El nou responsable supleix en el càrrec a Mari Carmen Ortiz, que havia decidit no optar a la reelecció del mandat.

El nou president formava part de l’anterior directiva com a vocal i des de fa unes temporades és jugador del sènior masculí. “Som una directiva continuista amb la feina que s’ha estat fent els darrers anys. Hi ha tres persones que continuem de l’anterior directiva i estem pendents d’incorporar dues o tres persones més”, explica Sergio Valero, que es posa com a objectiu seguir treballant “per augmentar la base d’handbol del club”. De l’anterior directiva continuen també Raúl López i Juan Gómez; mentre que Xavier Canalejas, fundador del club i fins ara director tècnic i directiu, ho ha deixat per motius personals. “Encara hem de definir els càrrecs de la directiva, però la intenció és formar un grup directiu de sis persones”, adverteix el president.

El llagostenc, de 46 anys, no descarta continuar com a jugador del sènior masculí. “Seguiré com a jugador, si puc fer-ho. Tot i que volem reforçar el sènior masculí amb tres o quatre jugadors, amb experiència”, diu Valero, que ha avançat que Luis Canalejas seguirà com a entrenador del sènior masculí i ho compaginarà amb la direcció tècnica del club. A més, el club treballa la possibilitat de crear un sènior femení per a la pròxima temporada.

Publicitat