L’Ajuntament ha enllestit una programació per celebrar el Dia Internacional de l’Orgull LGTBI+

0
97

L’Ajuntament de la Llagosta ha preparat un seguit d’activitats a l’entorn del Dia Internacional de l’Orgull LGTBI+, que se celebra el 28 de juny.

La programació començarà el dilluns 21 de juny amb una pintada de dos passos de vianants simbòlics amb els colors que identifiquen la lluita del col·lectiu LGTBI+. L’activitat tindrà lloc a partir de les 10 del matí al passeig del Pintor Sert. Per prendre-hi part, cal inscriure’s prèviament a l’Instagram de Joventut @joventut_ajuntament_llagosta.

Del 25 al 30 de juny, estarà penjada al balcó de l’Ajuntament la pancarta «La Llagosta orgullosa» i el dilluns 28, estarà hissada durant tot el dia la bandera irisada als pals de l’Ajuntament. Durant aquest dia, també es farà una campanya informativa entre el personal municipal sobre el deure d’intervenció del personal de les administracions públiques catalanes per fer efectiu l’abordatge de l’homofòbia, la bifòbia i la transfòbia a Catalunya.

Durant la setmana del 28 de juny, a l’Instagram de Joventut, s’anirà compartint materials, eines i recursos relacionats amb la lluita i visibilització del col·lectiu LGTBI+.

La darrera activitat programada tindrà lloc el 15 de juliol. Es tracta d’un cinefòrum que es presenta sota el titol de Gènere(m). Es debatrà sobre pel·lícules i produccions cinematogràfiques que d’alguna manera tracten el gènere i el col·lectiu LGTBI+. El cinefòrum començarà a les 20 h i no cal inscripció prèvia. L’activitat compta amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Publicitat