El CE La Llagosta acaba la temporada al tercer lloc de la Quarta Catalana

0
164

El CE La Llagosta ha acabat la temporada amb un triomf contra el Caldes de Montbui B, per 5 a 1. La golejada va tenir lloc ahir dimarts al Camp Municipal Joan Gelabert i el triomf permet als llagostencs acabar al tercer lloc del grup 11, de la Quarta Catalana, amb 20 punts, els mateixos que el filial del Caldes, al quart lloc.

El partit contra els calderins es va avançar per l’imminent inici de les obres del canvi de gespa artificial del Camp Municipal Joan Gelabert, que farà que enguany no hi hagi el torneig de la base del club. Els llagostencs van imposar-se al Caldes B amb els gols d’Alberto Joyera, Cristian Fernández, Alejandro Sierra, Alonso Redondo i Dídac Cobo.

La Llagosta s’havia posat com objectiu lluitar per l’ascens, però amb una temporada marcada per la Covid va perdre partits claus que li van fer allunyar-se dels dos primers llocs, que finalment han estat pel Santa Eulàlia de Ronçana, primer; i el Palau-solità i Plegamans, segon. La Llagosta ha tancat la temporada amb un balanç de cinc victòries, cinc empats i una derrota.

Publicitat