El CB La Llagosta perd contra el Cabrera (66-69) i baixa al segon lloc

0
85
Fotografia: CB La Llagosta 2017.


El CB La Llagosta 2017 va perdre la penúltima jornada de la fase regular contra el Cabrera, per 66 a 69, i va cedir el primer lloc a l’equip maresmenc. Els llagostencs s’hi jugaven acabar la temporada al primer lloc de la Territorial B sub-25 i durant els tres primers quarts del duel contra el Cabrera estava fent els deures. Tot i que, el Cabrera va capgirar l’electrònic al tram final i va imposar-se a la pista llagostenca. Una victòria, que va servir per pispar el primer lloc als de la nostra localitat.

La Llagosta podria recuperar el primer lloc en l’última jornada perquè diumenge visitarà la pista del Cabrera, a les 17.30 h. Per acabar al primer lloc, els llagostencs han de guanyar el partit i fer-ho amb una mínima avantatge de tres punts i que aquesta sigui superior a l’electrònic del partit a la pista llagostenca. Per aquest duel, els llagostencs tindran les baixes de Ruben García i Guillem Morte.

Publicitat