El FS Unión Llagostense goleja el Teià B (13-2) i manté el pols pel títol de la Primera Nacional

0
93

El FS Unión Llagostense va golejar dissabte el cuer de la Primera Nacional, el Teià Futbol Cinc B, per 13 a 2. L’equip llagostenc va demostrar ser-hi un equip superior, de principi a fi, i va sumar la quarta victòria de la fase pel títol. De fet, els llagostencs mantenen el pols per la victòria del campionat i quan falten dues jornades per tancar la fase regular ocupa el tercer lloc amb 13 punts, amb un partit pendent. El líder és l’Escola Betània Patmos, amb 16 punts, i un partit pendent; i segon és el Padre Damián, amb 15 punts, i dos partits pendents.

El pròxim partit dels llagostencs serà dissabte contra el Prat, que ocupa el cinquè lloc amb vuit punts. El duel es disputarà dissabte al Poliesportiu Antonio Garcia Robledo, a les 17.30 h.

Publicitat