El guitarrista Paco Garfia grava el seu primer disc, La luz de la sabiduría

0
247

Paco Garfia, guitarrista amb molta vinculació amb el nostre municipi, ha publicat el seu primer disc. L’àlbum està format per set temes de flamenc amb estil molt popular i porta per títol La luz de la sabiduría.

El guitarrista ha estat tot un any gravant els temes a l’estudi de casa seva, “a poc a poc, amb molta estima i molta cura”, ha declarat Garfia. A l’àlbum, publicat per Barnavox Music, han col·laborat el percussionista llagostenc Raúl Manchón i la pianista Miranda Fernández.

El disc està dedicat a les seves dues filles Lucía i Sofía, que també inspiren el nom La luz de la sabiduría. Garfia ha indicat que “amb aquest disc he volgut reflectir tot el que ens ensenya la vida”. Els temes són fruit de composicions realitzades pel músic que van des de que tenia 16 anys fins l’actualitat, amb un estil flamenc però molt popular. El guitarrista ha manifestat que vol “arribar a tot tipus de públic, no només als amants del flamenc”.

Per ara, el cd La luz de la sabiduría es pot trobar a la seu de La Unió Musical la Flamenca, al carrer de Pablo Picasso. En un futur, els temes també estaran disponibles a plataformes com Spotify i a les xarxes socials.

Publicitat