Albert Caballero guanya el Campionat d’Espanya de 50 km en ruta per equips

0
255
Albert Caballero, el segon per l'esquerra. Fotografia: La Blanca.


Albert Caballero ha guanyat el Campionat d’Espanya de 50 km en ruta per equips, que va tenir lloc el cap de setmana a Santander. L’atleta llagostenc va participar amb el club La Blanca, que va imposar-se en la categoria per equips.

Albert Caballero va completar els 50 km amb un temps de 3 hores, 32 minuts i 22 segons, que va suposar classificar-se amb el sisè lloc de la classificació general, en la franja d’edat de més de 45 anys. “Estic habituat a fer maratons, però córrer 50 km no hi ha tanta diferència. Hi ha un desgast físic, que és evident perquè hi ha més distància, però sobretot hi ha l’aspecte mental, que estava preparat”, explica Albert Caballero, que es mostra satisfet del títol estatal: “vaig ser el quart millor atleta classificat del meu equip, i el nostre millor atleta, Carles Montllor, va guanyar la medalla de bronze individual amb un temps de 2 hores, 55 minuts i 5 segons”.

El campionat de ruta es va fer en un circuit tancat a Santander, on Albert Caballero va haver de fer un total de 10 voltes per completar els 50 km.

Publicitat