Neus López puja a la Divisió d’Honor de Plata amb el BM Granollers

0
195
Neus López. Fotografia: BMG.


La llagostenca Neus López, de 21 anys, ha pujat a la segona màxima categoria estatal d’handbol amb el filial del BM Granollers. L’equip granollerí va disputar la promoció de la fase final de Gran Canària amb un ple de triomfs, que van certificar l’ascens a la Divisió d’Honor de Plata.

El BM Granollers B va guanyar contra el BM Rocasa (28-29), el CD Iplacea (22-32) i el BM Chapela (35-19). “Ha estat un ascens inesperat perquè l’objectiu era disputar la fase d’ascens, i hem acabat pujant”, explica l’extrem dret Neus López, que ja porta tres temporades a l’equip vallesà. “Estic molt contenta perquè em vaig unir a un grup que feia anys que ja jugaven juntes. La temporada passada em vaig patir una lesió de llarga durada, però enguany he anat a més”, diu.

Neus López, que es va formar des d’aleví fins a juvenil al Joventut Handbol La Llagosta, afronta la pròxima temporada amb ambició i l’objectiu de la permanència, tot i que també voldria debutar amb el primer equip granollerí. “M’agradaria fer algun entrenament amb elles i veure quin és el nivell. Per a mi tot això està sent inesperat perquè en acabar l’etapa amb el Joventut Handbol no sabia si tornaria a jugar handbol”, explica la llagostenca. De fet, López comparteix vestidor granollerí amb Naima Buscà, de la Roca del Vallès, que també es va formar al Joventut Handbol.

Publicitat