Arriba la jornada de votacions al carrer dels pressupostos participatius

0
379

Aquest dissabte, tant al matí com a la tarda, es farà la jornada de votacions al carrer dels pressupostos participatius. L’acte està pensat per facilitar la participació dels veïns i veïnes de la nostra localitat en aquest procés per triar quines propostes als pressupostos participatius es portaran a terme.

Les votacions es podran fer en horari de matí, d’11 a 13 h, i de tarda, de 17 a 20 h, a la porta de l’Ajuntament, a la plaça d’Antoni Baqué. Podran votar totes les persones majors de 16 anys empadronades a la Llagosta. Per participar-hi cal presentar el DNI.

En total hi ha dinou propostes per votar i es pot fer per un màxim de tres. El detall de cada una de les propostes presentades es pot consultar al web www.llagosta.cat/participa. En aquest mateix web, també es poden realitzar les votacions. En aquest cas, cal registrar-se prèviament. El registre s’ha de fer una única vegada i serveix per prendre part a qualsevol altre procés participatiu que posi en marxa l’Ajuntament de la Llagosta.

Publicitat