Divendres, 29 març 2024
17.2 C
La Llagosta

La Generalitat adjudica la redacció del projecte del nou ambulatori

La Generalitat de Catalunya ha adjudicat a la UTE formada per les empreses B-CDBAR­QUI­TECTURA i Ferreira, ­Crubellati, Maksimoviv Ar­qui­­­tectos la redacció dels projectes bàsic i executiu del nou Centre d’Atenció Primària de la Llagosta, així com la posterior direcció de l’obra de construcció de l’edifici. L’import total és de 443.408 euros. L’empresa adjudicatària haurà de tenir enllestits els projectes en set mesos. La Generalitat va rebre un total de 96 ofertes durant el procés de licitació.

L’Ajuntament de la Llagosta va cedir al Servei Català de la Salut de la Generalitat part de l’espai situat darrere de l’edifici Consistorial entre l’avinguda de l’Onze de Setembre i els carrers del Mercat i de Jaume Balmes. En aquest terreny, la Generalitat construirà un ambulatori de 1.700 metres quadrats i substituirà l’actual.

Els terrenys cedits a la Generalitat, amb una superfície de 860,70 metres quadrats, van ser qualificats com a equipament sanitari-assistencial mitjançant una modificació puntual del Pla General d’Ordenació Urbanística de la nostra localitat aprovada definitivament pel conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat.

Al mes de desembre de l’any 2020, operaris de l’empresa Applus Norcontrol van fer durant dos dies un estudi geotècnic a la zona que acollirà el nou Centre d’Atenció Primària de la Llagosta. L’empresa pública Infraestructures de la Generalitat és la que va encarregar l’estudi del terreny

Publicitat

Publicitat

Més notícies