La Policia Local va posar 36 multes a conductors de patinets elèctrics en els cinc primers mesos del 2021

0
39

En els cinc primers mesos d’aquest any, la Policia Local de la Llagosta va posar 36 multes a conductors de patinets elèctrics. La majoria de les sancions (19) van ser per transportar en el vehicle un nombre superior de persones a les autoritzades. Set multes van ser per circular per la vorera o per una zona per a vianants.

En tres ocasions es va sancionar per no obeir un senyal d’entrada prohibida per a tota classe de vehicles; tres més van ser per conduir de forma negligent i altres tres, per saltar-se un semàfor en vermell. L’altra infracció detectada per la Policia Local va ser per fugir del lloc d’un accident sense facilitar les dades.

Al mes de maig es van interposar 11 denúncies; al febrer, deu, i cinc al gener, al març i a l’abril.

Publicitat