Dissabte, 15 juny 2024
19 C
La Llagosta

Marina Millán: “Fer l’ascens és un regal que mai hagués imaginat assolir”

La llagostenca Marina Millán va celebrar a finals del maig l’ascens a la màxima categoria de l’handbol estatal amb el Sant Quirze. L’equip del Vallès Occidental va proclamar-se campió de la Divisió d’Honor Plata Femenina despès de guanyar la Final a Quatre de Logronyo i va obtenir l’ascens a la Divisió d’Honor. “Ha estat una bogeria, els dies de la fase final es feien molt llargs. En l’últim partit, quan es va xiular el final, es van ajuntar moltes sensacions d’alegria per assolir un èxit, tal com em passava en la base. Jo creia que de sènior ja no viuria més una alegria tan gran com aquesta, però vam viure la més gran de totes amb l’ascens a la màxima categoria”, explica Marina Millán.

El primer duel de la fase final va ser amb empat contra el Lanzarote Zozamas (23-23); el segon, un triomf contra el BM Bolaños (20-23) i diumenge, que li valia l’empat per pujar de categoria, va imposar-se contra les amfitriones del Logronyo (21-22), amb un gol èpic en l’última jugada del duel. “L’ascens suposa donar sentit a totes les festes que m’he perdut quan era adolescent, marxar de casa, entrenar molts cops a la setmana a les set del matí. Sempre ho he fet molt contenta, però sí que al final és sumar molta feina i molt d’esforç. Fer l’ascens és un regal que mai hagués imaginat assolir”, comenta la llagostenca, que està molt satisfeta de ser-hi a l’Handbol Sant Quirze i vol continuar la pròxima temporada a la Divisió d’Honor femenina.

La pròxima temporada, el Sant Quirze compartirà categoria amb el referent català, el KH-7 BM Granollers. “Necessitarem paciència la pròxima temporada perquè serem les novelles de la categoria. Tenim una mitjana d’edat de 22 anys, i per això necessitarem la unió en la plantilla que ens ha portat fins a l’ascens”, diu Millán, que confia que el club del Vallès Occidental pugui fer créixer la base per continuar reforçant el projecte femení del club.

Publicitat

Publicitat

Més notícies