Arriben les segones Proves d’Accés a la Universitat en època de pandèmia

0
43

Un total de 24 alumnes de l’Institut Marina de la Llagosta faran entre avui i divendres els exàmens de les Proves d’Accés a la Universitat (PAU). En aquesta ocasió, són 21 alumnes de Batxillerat i tres de Cicles Formatius els que s’enfrontaran als diversos exàmens de la prova.

Els estudiants llagostencs tornaran a realitzar l’antiga selectivitat a la Universitat Autònoma de Barcelona, a Bellatera. L’any passat, les proves es van distribuir per diferents centres d’ensenyament, a causa de la pandèmia de la Covid-19, i els alumnes de la Llagosta es van traslladar a l’Institut Vicenç Plantada, de Mollet del Vallès.

A Catalunya, gairebé 39.775 persones s’han inscrit per fer les PAU, el que suposa un lleuger descens respecte a les dades de l’any passat, quan es van inscriure 39.904. Aquesta serà la segona ocasió que se celebrin unes PAU condicionades per les mesures de protecció davant de la Covid-19. L’any passat, tots 32 dels 34 estudiants de l’INS Marina que van fer la selectivitat van aprovar.

Publicitat