La Concordia perd l’eliminatòria contra el Joventut d’Elx i acaba la temporada

0
61

El primer equip del Club Deportivo La Concordia va perdre dissabte per 6 a 0 a la pista del Joventut d’Elx. Les llagostenques acaben la temporada en caure en la segona eliminatòria del play-off per l’ascens.

La Concordia va afrontar el partit contra el Joventut d’Elx amb les baixes de Naiara, Laura i Paula Jiménez. Les jugadores entrenades per Javier Ruiz van donar la cara, però no van tenir opcions davant d’un conjunt molt fort.

La primera part va ser més igualada, però, al descans, el Joventut d’Elx guanyava per 2 a 0. El conjunt d’Elx s’havia avançat en la primera jugada del partit.

A la segona part, la Concordia va notar que s’havia desplaçat a Elx amb una plantilla molt curta. Les locals ho van aprofitar per marcar quatre gols.

La Concordia acaba amb aquesta derrota una temporada que ha estat molt bona. El conjunt llagostenc ha estat força bé durant tot l’any i s’ha quedat a les portes de la fase final per l’ascens a la Primera Divisió espanyola.

Publicitat