El CE La Llagosta goleja l’Atlètic del Vallès B (7-2)

0
163

El CE La Llagosta va guanyar dissabte còmodament contra l’Atlètic del Vallès B, per 7 a 2. L’equip de la nostra localitat va golejar al conjunt granollerí en un festival anotador, que a més, va servir per fer debutar a tres jugadors juvenils pel gran nombre de baixes. Així, van jugar a la segona part Adrián Gómez, Dídac Cobo i Jan Tresené.

Abans del descans, els llagostencs ja guanyaven 3 a 0 amb dos gols d’Alberto Joyera i un més de Carlos Rodríguez. A la represa, els visitants van escurçar el marcador en dues ocasions, però la reacció local va ser imminent per posar el 4 a 1, Dídac Cobo, i el 5 a 2, Cristian Fernández. El partit es va tancar amb dos gols més llagostencs mitjançant Adrián Gómez i Youssef Laaziz.

La Llagosta ocupa el quart lloc, del grup 11 de la Quarta Catalana, amb 17 punts, i el pròxim partit serà l’últim de la temporada contra el Caldes de Montbui B, que és tercer amb 20 punts. Si els llagostencs guanyen, quedarien al tercer lloc per una millor diferència de gols en el global amb els calderins.

Publicitat