L’Espai d’estudi de Can Pelegrí obre durant els dies d’examens de selectivitat

0
132

El Servei d’Informació Juvenil obrirà a partir de demà l’Espai d’estudi per als joves que s’estan preparant per realitzar les Proves d’Accés a la Universitat. Concretament estarà obert des de demà dissabte i fins al 10 de juny.

Dissabte, l’Espai d’estudi jove obrirà dissabte i diumenge de sis de la tarda a deu de la nit i del dilluns 7 de juny al dijous dia 10, de cinc de la tarda a una de la nit. L’espai, disposa de taules i cadires adients per a l’estudi, connexió Wifi gratuïta, aire condicionat, ordinador connectat a internet i cables i allargadors per connexions de dispositius digitals.

L’Espai d’estudi ha estat tancat a causa de la pandèmia de la Covid-19 i ara s’obrirà de forma extraordinària amb totes les mesures de prevenció i seguretat.

L’Espai d’estudi jove es troba a la planta baixa de Can Pelegrí. L’entrada es farà per la part de darrere, pel carrer de la Verge de Montserrat.

Publicitat