El Joventut Handbol La Llagosta convoca eleccions pel 30 de juny

0
54

La junta directiva del Joventut Handbol La Llagosta, presidida per Mari Carmen Ortiz, ha convocat eleccions pel 30 de juny després de l’acord adoptat en una assemblea de socis el dimecres passat. El club havia de celebrar eleccions el gener del 2022, però s’ha acordat avançar la cita electoral per fer coincidir el procés d’eleccions amb el final de l’actual temporada.

El procés electoral ja s’ha iniciat i es poden presentar candidatures fins al 16 de juny. Un cop validades, el 17 de juny es farà la proclamació de les candidatures i en cas que només hi hagi una, es nomenarà el nou president o presidenta. Tot i que si hi ha més d’una, s’iniciarà la campanya electoral fins al 28 de juny i el 30 de juny es desenvoluparia la jornada de les votacions.

Publicitat