Passejada a l’arbreda per commemorar el Dia Mundial del Medi Ambient

0
100

Dissabte, 5 de juny, se celebra el Dia Mundial del Medi Ambient. A la nostra localitat, un grup de veïns i veïnes han decidit commemorar la jornada organitzant una passejada guiada per l’arbreda situada entre l’autopista i el riu Besòs.

L’objectiu d’aquesta sortida és descobrir l’entorn natural del nostre municipi i recuperar aquest espai per a la ciutadania. Els organitzadors explicaran les possibilitats que ofereix aquest indret i recolliran idees i suggeriments.

Per participar en aquesta passejada guiada només cal assistir a un dels dos punts de trobada. A les 9.30 h se sortirà des de la plaça d’Antoni Baqué i a les 10 h des del costat del Cementiri municipal. Cal respectar en tot moment les mesures de prevenció davant la Covid-19.

Publicitat