Divendres, 29 març 2024
19.4 C
La Llagosta

Antonio García entra en la llista d’Espanya per iniciar la preparació dels Jocs Olímpics de Tòquio

Antonio García Robledo ha entrat en la llista dels vint convocats amb Espanya per iniciar la preparació dels Jocs Olímpics de Tòquio, que es preveuen celebrar aquest estiu. El llagostenc ha estat convocat pel seleccionador Jordi Ribera per participar a dos partits preparatoris a Pontevedra, el 27 de juny contra Croàcia, corresponent a l’Euro Cup 2022, i el 23 de juny contra Egipte, en un amistós.

El llagostenc no entrava en una convocatòria espanyola des de la seva participació en el preolímpic de Suècia per als Jocs Olímpics de Rio, al Brasil, el 2016. Espanya no va aconseguir el bitllet olímpic i al setembre d’aquell any Jordi Ribera agafava les regnes de la selecció i des d’aleshores, García Robledo no ha pres part de cap nova convocatòria, fins ara, ja amb 37 anys. El llagostenc no ha pres part en cap cita olímpica perquè el 2012 va quedar descartat per una lesió.

El lateral esquerre llagostenc rep la convocatòria després d’una bona temporada amb el Fraikin Granollers, sent el jugador referent del conjunt vallesà. De fet, el BM Granollers està immers en la lluita per classificar-se per a Europa la pròxima temporada i Antonio García Robledo és una peça fonamental per intentar-ho. Dels dos últims partits que han de disputar els de la capital vallesana, necessiten sumar tres dels quatre punts en joc.

Publicitat

Publicitat

Més notícies