Dimarts, 16 abril 2024
19 C

La Concordia guanya el Feme Castelló en la primera eliminatòria per l’ascens

El primer equip del Club Deportivo La Concordia va guanyar dissabte per 1 a 2 a la pista del Feme Castelló i el proper cap de setmana jugarà la segona eliminatòria per l’ascens a la Primera Divisió espanyola de futbol sala a partit únic contra el Joventut d’Elx.

El partit contra el Castelló va ser molt igualat. Una vegada més, les dues porteres llagostenques, Mònica i Júlia, van ser decisives, així com la bona feina defensiva de tot l’equip.

Villa va inaugurar el marcador i Sonia va fer el 0 a 2 amb el qual es va arribar al descans. A la segona part, Naiara es va trencar la clavícula i diu adéu a la temporada. Això va ser un cop molt dur per a les llagostenques, que van haver de patir molt per certificar el triomf. El Feme Castelló va fer l’1 a 2 i va apretar molt, però la Concordia es va defensar molt bé.

Les llagostenques jugaran el proper cap de setmana a la pista del Joventut d’Elx amb la baixa segura de Naiara. A més, alguna altra jugadora va acabar el partit a Castelló amb molèsties. Si la Concordia derrota el Joventut d’Elx, estarà més a prop de l’ascens.