Ainhoa Cortès es penja una medalla de plata al Campionat Estatal júnior de judo

0
191
Ainhoa Cortès, amb la medalla de plata a l'esquerra de la imatge. Fotografia: Sergi Pons.


Ainhoa Cortès, de l’AE Karate-Judo La Llagosta, va guanyar la medalla de plata del Campionat Estatal júnior de judo, que va tenir lloc diumenge a Badia del Vallès. El campionat era d’àmbit català, tot i que finalment la Federació Catalana de Judo va adoptar el nom d’estatal per celebrar-ho amb el protocol Covid.

La llagostenca va participar en la competició júnior, tot i ser d’edat cadet i va aconseguir un meritori segon lloc en la categoria de més de 79 quilos. “És un gran resultat per a l’Ainhoa perquè ha pres part en una categoria superior i ha aconseguit una medalla després d’una gran competició”, explica un dels responsables del club llagostenc, Sergi Pons, que lamenta que amb les mesures Covid “només participaran en el campionat d’Espanya els primers classificats”. També va participar Naiara González (-70 kg), d’edat cadet, que va perdre el combat per a la medalla de bronze i va acabar cinquena classificada.

A la Copa Catalunya cadet

L’AE Karate-Judo La Llagosta participarà en la Copa Catalunya cadet amb cinc lluitadors. El campionat català tindrà lloc diumenge al pavelló de Badia del Vallès i comptarà amb Paula Bienvenido, Samuel García, Joel Bienvenido, Ángel Suárez i Gerard Rodríguez.

Publicitat