Divendres, 29 març 2024
14.8 C
La Llagosta

El Joventut Handbol lluitarà pel novè lloc de la Copa Federació de Tercera Catalana


El sènior masculí del Joventut Handbol La Llagosta ha acabat la fase regular de la Copa Federació de Tercera Catalana i ara lluitarà pel novè lloc de la classificació. L’equip dirigit per Luis Canalejas va perdre l’últim duel de la fase regular dissabte a la pista del líder del grup A, el BM Pau Casals (36-22).

Els llagostencs, que està en procés de formació amb jugadors juvenils, va tancar la fase regular amb un balanç de quatre derrotes. El conjunt de la nostra localitat ara disputarà una última fase per decidir el novè classificat de la Copa Federació de Tercera i haurà d’afrontar una primera eliminatòria a doble partit contra La Salle Bonanova Júnior. El partit d’anada es preveu disputar diumenge a la pista de La Salle i el de tornada el 6 de juny al Poliesportiu Antonio García Robledo. Tot i que segons fonts del Joventut Handbol, La Salle Bonanova Júnior ha demanat avançar el partit de tornada i es podria disputar aquest divendres.

En cas de passar els llagostencs la primera eliminatòria, disputaria una segona contra l’Esplugues C. Si perd el doble partit contra La Salle, el Joventut Handbol quedaria a l’onzè lloc de la Copa Federació de Tercera Catalana.

Publicitat

Publicitat

Més notícies