Dissabte, 20 abril 2024
18.7 C

La Concordia jugarà el play-off d’ascens a la Primera Divisió

El primer equip del Club Deportivo La Concordia s’ha classificat avui per jugar el play-off d’ascens a la Primera Divisió espanyola de futbol sala femení després de guanyar el Joventut d’Elx per 2 a 1 en la darrera jornada de la segona fase. Les de Javier Ruiz han estat finalment terceres a la classificació i jugaran la primera eliminatòria contra el segon, el Feme Castelló.

La Concordia afrontava la darrera jornada depenent d’ella mateixa per classificar-se per al play-off, però el rival, el campió d’aquest grup en la segona fase, era molt complicat. El partit ha estat molt igualat, amb ocasions clares per als dos equips. L’encert en atac de Naiara, que ha fet els dos gols, la bona feina de les dues porteres, Mònica i Júlia, i la tasca defensiva de tot l’equip han estat les claus de la victòria de la Concordia davant de la seva afició al Poliesportiu Antonio García Robledo.

Les visitants s’han avançat al minut 4, però les llagostenques han respost ràpidament amb un gol de Naiara. Durant la primera part, els dos equips han tingut més ocasions, però no les han aprofitades. Mònica ha estat molt bé sota pals.

Durant els primers minuts de la segona part, el conjunt d’Elx ha pogut sentenciar el partit, però Júlia ha està molt bé a la porteria local amb aturades decisives.

Al minut 9, Naiara ha marcat el 2 a 1. La Concordia s’ha defensat molt bé i ha desaprofitat dos minuts de superioritat numèrica per l’expulsió d’una rival. El Joventut d’Elx ha jugat de cinc i la Concordia ha tingut tres clares ocasions a peus de Villa, Paula Pérez i Júlia, però la pilota no ha entrat.

Un any més, la Concordia protagonitza una gran temporada i ara podrà disputar el play-off d’ascens.