L’AMERC organitza una jornada sobre Disseny de polítiques energètiques locals en clau de sostenibilitat

0
59

El proper 2 de juny, a partir de les 10 h, tindrà lloc a l’Espai de Can Rius de Caldes de Montbui una jornada d’experiències de transició energètica als polígons industrials. L’Associació de Municipis de la Riera de Caldes (AMERC) organitza aquesta jornada centrada en experiències de transició energètica aplicades a polígons d’activitat econòmica (PAE), dins del programa de foment de la transició energètica als PAE de la Riera de Caldes.

Es presentaran experiències d’empreses industrials de Caldes de Montbui, Santa Perpètua de Mogoda, les Franqueses, Rubí, Sant Quirze del Vallès i Viladecavalls, entre d’altres. Es podrà assistir de forma presencial a l’Espai Can Rius de Caldes de Montbui (aforament limitat) i també es podrà seguir en directe per youtube (cal inscriure’s). Les persones interessades a participar poden formalitzar les inscripcions a través d’aquest enllaç: http://scur.cat/N06CLL

En finalitzar la sessió, a l’exterior de l’espai, hi haurà una exposició, de proveïdors de solucions d’energies renovables de la Riera de Caldes com aparcament i punts de recàrrega fotovoltaica, instal·lació de plaques fotovoltaiques, etc….

Publicitat