Dijous, 25 abril 2024
14 C

Marina Millán es classifica per a la fase final d’ascens a la Divisió d’Honor amb el Sant Quirze

Marina Millán disputarà la fase final d’ascens a Logronyo amb l’Handbol Sant Quirze. L’equip del Vallès Occidental va superar el cap de setmana l’eliminatòria a doble partit contra el BM Sanse després de guanyar el partit de tornada, per 29 a 26.

L’equip de la llagostenca havia perdut a l’anada per 29 a 27 i a Sant Quirze havien de remuntar l’eliminatòria, tal com ha passat. Tot i que les visitants van sortir decidides a emportar-se l’eliminatòria i van dominar la primera part del partit de tornada, 10 a 14 al descans. Semblava que l’eliminatòria estava molt difícil per a les catalanes, però a la segona part es va capgirar l’eliminatòria amb un resultat final, de 29 a 26. “Vam fer una primera part molt dolenta. Estàvem totes molt nervioses, però a la segona part, amb l’afició que hi havia, i que ens va anar sortint les coses vam aconseguir capgirar el partit i l’eliminatòria”, explica Marina Millán, que recorda com el Sanse va tenir un últim atac per marcar: “l’extrem que va fallar el tir es va quedar molt afectada, nosaltres ho vam celebrar moltíssim dins la pista perquè per a nosaltres és tot un èxit i històric per al club”

La fase final d’ascens a la màxima categoria estatal d’handbol tindrà lloc del 28 al 30 de maig a Logronyo. El Sant Quirze haurà de disputar les dues places d’ascens contra el Lanzarote Zozamas, el BM Bolaños i el Grafometal La Rioja, que farà d’amfitrió. Els dos millors classificats de la lligueta, a una sola volta, seran els nous equips de la Divisió d’Honor femenina. “Per a nosaltres ja és un èxit disputar aquesta fase final, és molt complicat arribar. Intentarem pujar a la màxima categoria i creiem que tenim opcions”, assenyala Millán, que es mostra molt contenta de disputar una situació històrica per a l’equip del Vallès Occidental.