La Biblioteca reprèn les activitats presencials per a adults amb la presentació del llibre de Jordi Soler, ‘La Fàbrica’

0
172
Jordi Soler i Conchi Fernández.


La Biblioteca de la Llagosta ha reprès l’activitat presencial per a adults amb l’acte de presentació del llibre de l’autor barceloní Jordi Soler, La Fàbrica. L’activitat ha tingut lloc aquesta tarda al Centre Cultural i ha comptat amb 18 assistents.

En un primer moment, la Biblioteca havia previst celebrar l’acte a la sala polivalent del Centre Cívic i Juvenil Can Pelegrí, però davant les peticions d’assistència, es va decidir passar-ho al Centre Cultural. “Estem satisfets amb aquesta primera activitat presencial per a adults, esperem que sigui la primera de moltes més. Tenim un programa amb activitats virtuals, que depenent de la situació podríem passar-les a presencials”, explica la responsable d’activitats per a adults de la Biblioteca, Conchi Fernández, que ha estat la moderadora de la presentació de Jordi Soler.

Jordi Soler ha presentat la novel·la històrica de La Fàbrica, que explica la revolta de Can Vies del Segle passat i les lluites per conquerir Can Batlló el 2011, al barri de La Bordeta, del districte Sants-Montjuïc de Barcelona. “La capacitat de revolta ha canviat al llarg dels temps. Ara seria impensable una revolta jerarquitzada amb un únic missatge, estaríem més per fer moviments assemblearis i amb decisions preses per majories”, diu l’autor, que s’ha mostrat satisfet del resultat de la seva novel·la “perquè he aportat dades, però ho he fet com si fos una aventura, tipus western, que sigui entretingut i està tenint bona acceptació”. A més, l’autor ha reivindicat la tornada a fer activitats presencials a les biblioteques per continuar amb el lligam amb els lectors i intentar anar superant, en la mida del possible, l’actual situació de pandèmia.

Publicitat