Dijous, 28 març 2024
19.8 C
La Llagosta

Santi Chacón, nou president del CE La Llagosta


Santi Chacón, de 43 anys i veí de la Llagosta, és el nou president del CE La Llagosta després de la marxa d’Araceli Bujalance per motius laborals. El nou responsable del club de la nostra localitat formava part de la directiva de Bujalance des del 2018 i continuarà el seu mandat fins al 2022.

Chacón formava part de la directiva de Bujalance com a secretari, en primer lloc, però després va assumir la funció de vicepresident. L’objectiu del nou president és continuar la tasca feta durant els últims anys amb la potenciació del futbol base i la consolidació del primer equip masculí. “M’agradaria fer créixer la base que tenim perquè a l’estiu hi ha previst la instal·lació de la nova gespa artificial i creiem que això pot fer que la temporada vinent hi hagi un efecte trucada entre els infants. Potser alguns jugadors que van marxar, ara podrien tornar”, diu Chacón, que admet que la coordinació esportiva es mantindrà en José Ángel Venero.

Pel que fa al primer equip masculí, que milita a la Quarta Catalana, el club vol que el projecte actual tingui continuïtat. “Volem que els nostres juvenils puguin seguir jugant a futbol a la nostra localitat i per això volem que vagin al sènior masculí. Si això després ens possibilita pujar de categoria, perfecte”, admet el nou responsable, que comenta que li agradaria crear estructura femenina, tot i afirmar que “ho veig complicat perquè anteriorment hi havia nenes al club, però van marxar perquè hi ha altres clubs amb més oferta de futbol femení”.

Fa unes setmanes el club va comunicar entre els pares i mares que Araceli Bujalance marxaria com a presidenta i va obrir la possibilitat d’entrar a la junta directiva. Finalment, Chacón va assumir la presidència i a la directiva es va afegir l’exalcalde Antonio Rísquez, com a nou vicepresident; i José Muñoz, vocal i responsable de camp. També continuen a la directiva Mónica Oliveira, secretària; i Yolanda Marruecos, tresorera.

Marxa d’Araceli Bujalance després de tres anys

“Per motius laborals he hagut de deixar el càrrec, faré un pas al costat, però aquesta junta directiva em tindrà a la seva disposició en tot els que els pugui donar un cop de mà”, diu Araceli Bujalance, que es mostra molt satisfeta d’haver passat en tres anys de cinc equips a tenir conjunts en totes les categories, des de l’escoleta fins al sènior masculí. A més, està orgullosa que aquest estiu l’Ajuntament posi la nova gespa artificial al Camp Municipal Joan Gelabert.

Publicitat

Publicitat

Més notícies