Divendres, 29 març 2024
14.8 C
La Llagosta

El CD La Concordia es jugarà dissabte la classificació per als play-off d’ascens

El primer equip del Club Deportivo La Concordia va perdre el cap de setmana per 5 a 1 a la pista del Joventut d’Elx en partit ajornat en el seu dia i, per tant, es jugarà la classificació per als play-off d’ascens dissabte en la darrera jornada de la segona fase de la competició. La Concordia s’enfrontarà a les 17.30 hores al Poliesportiu Antonio García Robledo contra el Joventut d’Elx, que des de fa unes setmanes és el campió del grup i està classificat per a les eliminatòries per l’ascens.

La Concordia continua depenent d’ella mateixa per aconseguir una de les dues places que encara falten per decidir per jugar els play-off. L’equip que entrena Javier Ruiz es manté en tercera posició amb 43 punts, empatat amb el quart classificat, les Corts, i amb un punt més que el cinquè, l’Eixample, que el cap de setmana va empatar contra el Zaragoza el partit que tenia pendent.

La Concordia, les Corts i l’Eixample opten a les dues places que queden per jugar els play-off. Si les llagostenques derroten el Joventut d’Elx, seran terceres i lluitaran per l’ascens. Si empaten o perden, dependran dels resultats de les Corts, que dissabte jugarà a Castelldefels, i de l’Eixample, que rebrà la visita del Zaragoza.

Publicitat

Publicitat

Més notícies