El Club Petanca reforça els dos sèniors masculins i l’equip femení per a la temporada 2021-2022

0
265
Fotografia: Club petanca La Llagosta. D'esquerra a dreta: Esmeralda, Concepción i Miriam.


El Club Petanca La Llagosta ja prepara la temporada 2021-2022, que es preveu reprendre al setembre. L’equip ha mogut fitxa i ha reforçat els tres equips sèniors del club, els dos masculins i el femení.

El conjunt femení, que milita a la Segona Catalana, ha incorporat a la plantilla Esmeralda Matas, del Sant Pol; Concepción García, del Can Mariner; i Miriam Román, que no tenia equip. Tres jugadores que ajudaran a reforçar l’equip després de les baixes de Tina, Raquel i Cinthia, que han anat al Sants. “Son tres fitxatges que són importants. Tenen un gran nivell de joc, i creiem que el nivell de la plantilla ha augmentat”, diu Jona Ávila, directiu de l’equip llagostenc.

Pel que fa als equips masculins, el primer equip, de la Segona Catalana, ha fitxat Josep Monràs, del Montmeló; Juan Antonio Alexandre, del Sant Cebrià de Vilalta; Toni Salmerón, del Sant Pol; i David Rocher, del Can Mariner. Mentre que del segon equip, de la Quarta Catalana, ha incorporat Luis Ávila, Miguel Cuenca, José Cuenca i Leandro Ávila, que provenen del Sentmenat.

A més, el club aquests dies està de dol per la mort d’un dels jugadors del primer equip, Rafa Gómez, que portava molts anys vinculat amb el Club Petanca La Llagosta.

Campionat d’Espanya de tripletes

El club s’està preparant aquests dies per participar en el Campionat d’Espanya de tripletes, que s’iniciarà a finals del juny. El club estudia quins seran els equips que representaran al club llagostenc. D’altra banda, tres dupletes del masculí i una del femení van participar fa unes setmanes al campionat de Catalunya de dupletes, però van caure a la primera ronda.

Publicitat