El Club Bàsquet remunta contra el Sant Ignasi (64-56) i suma la cinquena victòria

0
64
Facebook: CB La Llagosta 2017.


El CB La Llagosta 2017 va guanyar dissabte contra el Sant Ignasi, per 64 a 56. L’equip llagostenc va tornar a guanyar un partit després de perdre fa una setmana contra el mateix equip, a domicili.

La Llagosta va haver de remuntar el duel a la segona part, quan al descans l’electrònic era de 21 a 34. Els llagostencs van millorar en defensa i van estar més encertats en els tirs; així van capgirar l’electrònic en un tercer quart amb un parcial de 24 a 10, que deixava l’electrònic, 45 a 44. En l’últim període, els llagostencs van mantenir el ritme fins a la victòria final. El millor jugador de l’equip de la nostra localitat va ser Rubén García, amb 17 punts.

El Club Bàsquet es manté líder, de la Territorial sub-25 del grup 2B, amb cinc victòries i una derrota. El segon classificat és el Sant Ignasi, amb tres victòries i tres derrotes, empatat amb la UB Mir. El pròxim partit dels llagostencs tindrà lloc el 22 de maig contra el Sant Cugat Negre, que té un balanç de dues victòries i dues derrotes.

Publicitat