L’HC Vallag tornarà a competir la temporada 2021-2022

0
126

L’Handbol Club Vallag tornarà a competir després d’una temporada sense fer-ho. El club llagostenc, presidit per José Aguilera, reprendrà l’activitat esportiva de l’entitat la temporada 2021-2022. El club de la nostra localitat va decidir el maig del 2020 prendre’s una temporada d’inactivitat després de trencar-se les negociacions de fusió amb el Joventut Handbol La Llagosta.

La tornada del club es va iniciar a gestar a partir del gener i des d’aleshores s’han fet reunions per recuperar l’activitat. El club ja ha decidit que la pròxima temporada recuperarà el sènior masculí, que competirà a la Tercera Catalana. Segons fonts del club, l’entitat ja ha establert converses amb la coordinació esportiva de la Federació Catalana d’Handbol, que després d’un any d’inactivitat només perdran una categoria. Fa dues temporades, l’equip havia aconseguit mantenir la categoria a la Segona Catalana.

La confecció del primer equip masculí està molt avançada i comptarà amb prop d’una vintena de membres, gran part d’ells exjugadors de l’entitat en diverses etapes. D’entre els jugadors que han acceptat el compromís de formar part del Vallag el curs 21-22 hi ha Juan Sandoval, José Aguilera, Marc Gironella, Adrián Martínez, Albert Rufach, Xavi Tomás, Víctor Gómez, Marc Gutiérrez, Dani Trallero, Andrés Taborga i Marcos Álvarez.

El club també treballa la planificació de l’estructura de la base i no descarta muntar equips femenins. El club ha iniciat una campanya per les xarxes socials del club per captar infants pel pròxim curs. De fet, el club ha habilitat un correu electrònic per a resoldre dubtes sobre la nova temporada 2021-2022 i la seva planificació esportiva, amb hcvallag@gmail.com.

La directiva del club continua encapçalada pel president José Aguilera i s’han mantingut les mateixes persones de la junta directiva. Entre aquests, hi ha Ángel Gómez, vicepresident; Juanma Rodríguez, tresorer; i els vocals, Carmen Aguilera, Joaquin Ortega i Ramón López.

Publicitat