El FS Unión Llagostense recorre la derrota contra el Sansur per alineació indeguda

0
80

El FS Unión Llagostense va perdre contra el Sansur per 6 a 2, però en acabar el partit va recórrer la derrota per alineació indeguda de l’equip local. Segons explica l’entrenador llagostenc David Diaz, el porter del Sansur havia jugat dos partits consecutius entre el sènior A i el sènior B, “sent una infracció perquè no ha passat un mínim de sis hores entre els dos partits, això no es pot fer”, apunta el tècnic. El club confia que la Federació Catalana de Futbol Sala doni per guanyat el partit als llagostencs, per 0 a 5, per alineació indeguda del Sansur i esperen la resolució que es dicti aquest dimecres.

El conjunt llagostenc va tenir errades a la pista del Sansur, que el van condemnar a la segona part. Al descans, la Unión Llagostense ja perdia 3 a 0, però a la represa va millorar el joc i va escurçar l’electrònic amb dos gols, de Manel i Ferran. Amb el 3 a 2, unes errades defensives van permetre marcar dos gols als locals. Al tram final, el conjunt llagostenc va jugar de cinc, i va encaixar un gol més.

La Unión Llagostense suma un punt en dues jornades de la fase pel títol i ocupa el penúltim lloc. En cas que la Federació Catalana de Futbol Sala doni la raó a l’equip llagostenc, sumaria quatre punts i pujaria fins al segon lloc. El pròxim partit tindrà lloc dissabte al Pavelló Antonio García Robledo contra el Betània Patmos, a les 17.15 h.

Publicitat