Bona resposta a la captació de sang realitzada ahir al Centre Cultural

0
112

La captació de sang que s’ha fet aquest dilluns a la Llagosta ha aconseguit sumar 74 noves donacions. Això fa que aquest any ja s’hagin superat les 200 donacions a la nostra localitat, arribant a les 236.

Durant la jornada d’ahir també es van fer dotze oferiments, dos al matí i deu a la tarda, que no van poder donar per diversos motius. Ahir, es van apropar a donar sang per primera vegada deu persones. Ahir també es va registrar un nou donant de medul·lua òssia. Aquestes dades són molt ben acollides pel Banc de Sang, “sobretot tenint en compte que no han passat ni dos mesos de la darrera captació que van fer la Llagosta”, ha declarat Anna Albert, tècnica del Banc de Sang.

En total a les quatre captacions que ja s’han fet aquest any a la Llagosta s’han aconseguit 236 donacions de sang, quatre persones s’han ofert com a donants de medul·la òssia, 21 han debutat com a donants i 22 no han pogut donar sang, tot i el seu oferiment, per diversos motius.

La propera visita del Banc de Sang a la nostra població està prevista per al 6 de juliol. Després, hi programades dues visites més, al setembre i al novembre.

Publicitat