Divendres, 27 gener 2023
4.8 C
La Llagosta

L’Escola Sagrada Família organitza una trobada amb escriptors locals

L’alumnat de 5è i 6è de l’Escola Sagrada Família han fet una trobada amb els escriptors locals José Ramón Vera i Samuel Ramos i l’il·lustrador Roger Wilson. La visita al centre ha servit per a que els nois i les noies de la SAFA coneguessin molt millor la trajectòria literària dels tres autors locals.

L’activitat va tenir lloc dijous passat. Els escolars havien preparat prèviament l’activitat, que va tenir una durada aproximada d’una hora i mitja i que es va fer seguint els protocols COVID. Vera, Ramos i Wilson van respondre a les preguntes que els van realitzar i que s’interessaven per temes com els seus inicis en el món de la literatura o la il·lustració, la seva formació per poder desenvolupar aquestes tasques o els seus projectes de futur.

L’alumnat al pati de l’escola durant l’acte

La visita estava emmarcada en el marc de les activitats de Sant Jordi i s’hauria d’haver fet el passat 22 d’abril, però es va haver de suspendre per la pluja, ja que es feia al pati. L’esdeveniment va concloure amb les fotografies de rigor, on els protagonistes van posar al costat dels diferents grups bombolla que enguany conformen els grups de 5è i 6è de l’escola. Tanmateix, tots tres van rebre un petit obsequi en record del seu pas pel centre.

La valoració feta per l’alumnat, els i les mestres i els propis protagonistes ha estat molt positiva i des del centre han avançat que l’experiència es tornarà a repetir en propers cursos per seguir promocionant els autors locals entre l’alumnat del centre i continuar fomentant el seu hàbit lector. Una altra possibilitat que estan estudiant és engegar nous projectes de col·laboració conjunta com la celebració de tallers d’iniciació a l’escriptura o d’iniciació a la il·lustració de còmics i contes.

Publicitat

Publicitat

Més notícies