El CE La Llagosta empata contra el Complex Julià Sant Esteve de Palautordera (2-2)

0
64

El CE La llagosta va empatar dissabte amb el Complex Julià Sant Esteve de Palautordera, per 2 a 2. El conjunt llagostenc va gaudir de nombroses ocasions per guanyar el partit, però a l’inici de la represa els locals van capgirar l’electrònic i tan sols va poder empatar al tram final.

David Bernal va avançar els llagostencs al quart d’hora de partit, però abans del descans va empatar l’equip local. A la represa, el Complex Julià Sant Esteve de Palautordera va marcar el segon gol, que va trastocar als llagostencs amb el marcador en contra, 2 a 1. Tot i això, La Llagosta va mantenir el bon joc i al tram final va empatar mitjançant Alberto Joyera. A les acaballes, l’equip llagostenc va poder marcar el tercer, però no va estar afortunat de cara el gol.

La llagosta ocupa el setè lloc, del grup 11 de la Quarta Catalana, amb nou punts, empatat amb el vuitè classificat, l’Atlètic del Vallès B. El pròxim partit dels llagostencs serà dissabte contra el Corró d’Amunt, que aquesta jornada va golejar el Ramassà, per 6 a 0. El duel es preveu disputar al Camp Municipal Joan Gelabert a partir de les 17 h.

Publicitat